Hirdetés

Új előzetesen a She-Hulk sorozat, egy közkedvelt karakter is cameózik

|

A Banner-családfa tovább bővül-zöldül a Marvelnél.

Hirdetés

Az idén debütált Holdlovag és Ms. Marvel első évadai után érkezik is a következő élőszereplős Marvel sorozat Disney+-ra, melynek főszereplője She-Hulk, vagy magyarul Amazon. Jennifer Walters, a nagymenő ügyész - és nem mellesleg Bruce Banner unokatestvére - egy baleset következtében a dühkezelési gondokkal küzdő tudós kuzin vérét kapja meg. Jennifer szerencsére életben marad, ám természetesen nemcsak vörös- és fehér vértesteket kap Bruce-tól, hanem zöld bőrszínt is. Az első kedvcsináló egy eléggé bohókásnak ígérkező (CGI terén pedig meglehetőségen aggasztó) kalandot vezetett fel, amit most a San Diego-i Comic-Con alatt közzétett még inkább megerősített.

Hirdetés

A sorozat fő fókuszában egy olyan jogi szervezet létrehozása lesz, ami tipikusan a szuperképességekkel rendelkező egyének ügyeit hivatott kezelni, vezetője pedig természetesen Jennifer Walters lesz. A karakter áttöri majd a negyedik falat a Marvel első ízig-vérig sitcom sorozatában. (Maradjatok egészen az előzetes legvégéig, mert egy régi ismerős is beköszön.)

Az Amazon: Ügyvéd első epizódja augusztus 17-én érkezik a már hazánkban is elérhető Disney+-ra, a főszereplőt alakító Emmy-díjas Tatiana Maslany (Orphan Black/Sötét árvák) mellett feltűnik majd a korábbi MCU filmekből ismerős Mark Ruffalo Hulkként és Tim Roth Förmedvényként, a főgonosz Titániát pedig a The Good Place (A Jó Hely) Tahaniját alakító Jameela Jamil kelti életre a "streaming-vásznon".

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.