Hirdetés

Megkapta második szinkronos előzetesét is a Szörnyella film

|

A Grammy-gála nem csak díjakat, hanem előzetest is hozott.

Hirdetés

Nem sokkal az előző után befutott egy újabb trailer Craig Gillespie (Én, Tonya) Szörnyella de Frász filmjéhez. A történet főszereplője az Oscar-díjas Emma Stone (Kaliforniai álom), és előzményfilm lévén az ő Cruellává, vagyis Szörnyellává változását kísérhetjük majd végig. Ebből is látszik, hogy a Disney még nem unja klasszikusainak újragondolását, ám az előzeteseket látva ígéretesnek tűnik a Harley Quinn utánérzésű punk rock stílus. 

Hirdetés

Szimpla remake-nél többre számíthatunk a Szörnyellától: a legújabb kedvcsinálóból kiderül, hogy egy nap az elképesztően sikkes és vonzó, divatlegendának számító bárónő (Emma Thompson) felfigyel a dalmatagyűlölő Stone nagyra törő álmaira, hogy szintén a művészetben teljesedjen ki. Ez előbb-utóbb divatháborúhoz vezet, amelyben mindkét ördög Pradát visel. A Disney történetének talán legtrendibb gonosztevőjével lesz dolgunk, aki tudja, hogy többre hivatott, mint amennyi jutott neki, ezért az 1970-es évek Londonjában próbál kreativitása és ruhái segítségével sikeres lenni.

A tervezett bemutató dátuma 2021. május 27, a mozis premieren túl pedig a Disney+-on is elérhető lesz a Szörnyella. Nekünk sajnos jelen állás szerint június 10-ig várnunk kell rá. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.