Hirdetés

Vin Diesel a legfejlettebb emberré válik a Bloodshot előzetesében

|

Szüntelen akciót ígér Vin Diesel szuperhősös mozija, amelynek látványára nem lehet panaszunk.

Hirdetés

Egy ideje szeretne már bejutni a szuperhősbizniszbe a Halálos iramban-filmekből ismert Vin Diesel, aki most végre megkapta a lehetőséget. Noha A galaxis őrzőiben ő adja Groot hangját, hús-vér formában a Bloodshot jelenti számára a kaput a képregényfilmek világához. Mindehhez hozza magával azt a stílust, amit a korábbi filmjeiből megszokhattunk, így ha valaki azt mondaná, hogy ez valójában a következő Halálos iramban vagy éppen xXx trailere, akkor azt sem lenne nehéz elhinni.

Hirdetés

Hogy ez bejön-e neked, vagy sem, azt úgyis tudod. Mindenesetre nagyon mellélőni ezzel a filmmel nem lehet, hiszen a jelek szerint egy látványos akciómozi van kilátásban némi humorral megspékelve. Maga a stáb sem fest rosszul egyébként, hiszen Diesel mellett olyan színészek játszanak a filmben, mint Toby Kebbell (A majmok bolygója: Forradalom), Guy Pearce (Mementó), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Talulah Riley (Westworld) és Johannes Haukur Johannesson (Trónok harca). A rendezői székben pedig az a Dave Wilson ül, aki segített Tim Millernek a Deadpool elkészítésében, valamint olyan videojátékok előzeteseit rendezte, mint a Halo 2, a Mass Effect 2 és a BioShock Infinite. A forgatókönyvet az Érkezésért Oscar-jelölést szerző Eric Heisserer írta.

A Bloodshot 2020. február 20-án érkezik a magyar mozikba. Reméljük, egy olyannyira pörgős és szórakoztató akciófilmet kapunk, amilyet az előzetes is előrevetít.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.