Hirdetés

Wonder Woman trailer - nézd meg rövidítve is

|

Nem tudni milyen megfontolásból, de a Warner Bros. fellőtte a világhálóra a Comic-Con alatt bemutatott Wonder Woman feszesebbre vágott változatát is.

Hirdetés

Dacára a személyét megkérdőjelező rajongói előrejelzéseknek, Gal Gadot a Batman Superman ellenben bebizonyította, hogy megállja a helyét Wonder Womanként és jó eséllyel a hős amazon önálló filmjében sem fogja cserben hagyni a moziba járókat. Erre utalt az a dögös és akciódús trailer is, amit a Warner a Comic-Conos paneljén osztott meg a résztvevőkkel és az internet népével, és amelyet most némileg átszabva újra bemutatott.  

Hirdetés

Ha már láttátok Wonder Woman Comic-Conos videóját, akkor mindent láttatok, de érdekességképpen érdemes azért a fenti, alig egy perces finomságot is kattintani, hogy lássátok, a Warner Bros. hol és hogyan faragott a szóban forgó traileren.

A Wonder Woman várhatóan 2017. június 2-án jelenik meg Patty Jenkins rendezésében, a főbb szerepekben pedig Gal Gadotot, Chris Pine-t, Robin Wright-ot, Danny Huston-t, David Thewlis-t és Lucy Davis-t láthatjuk majd. Ne hagyjátok ki az Igazság Ligája ízelítőjét sem, ha már sokszor láttátok, akkor is nyomjátok le újra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.