Hirdetés

Megérkezett a Wonder Woman új előzetese

|

Ahogy azt a Warner Bros. tegnap beharangozta, meg is kaptuk soron következő DC Comics adaptációjuk legújabb ütős kedvcsinálóját.

Hirdetés

Az idén óriási megosztottsággal lement két DC Comics adaptáció, a Batman Superman ellen: Az igazság hajnala és a Suicide Squad - Öngyilkos Osztag után legközelebb Wonder Woman-nel találkozhatunk jövő júniusban a mozikban Gal Gadot főszereplésével. Nyáron már láthattunk hozzá egy közel három perces előzetest a San Diego-i Comic-Con kereteiben, az újonnan érkezett nagyszerű kedvcsinálót pedig a Marvel év végi nagy dobása, a Doctor Strange bemutatójához időzítette a stúdió legnagyobb örömünkre. A látványra továbbra sem panaszkodhatunk, hiszen az mindkét előzetes után nagyon ígéretes, amely a címszereplőt alakító színésznőre szintúgy igaz. Számunkra Az igazság hajnala egyik legfényesebben ragyogó csillaga is ő volt, a rivaldafényt legalábbis mindenképp ellopta magának a végső harc során. A vagány ízelítőt odafent találjátok, alant pedig király új plakátokat leshettek meg. 

Hirdetés

A történet szerint mielőtt Wonder Woman lett, ő volt Diana, az amazonok hercegnője, akit egy legyőzhetetlen harcosnak képeztek. Egy félreeső szigetparadicsomban nőtt fel, amikor egy amerikai pilóta ér földet a partjaikon, és beszámol a külvilágban tomboló hatalmas konfliktusról, Diana azzal a meggyőződéssel hagyja el otthonát, hogy képes megállítani a fenyegetést. Egy férfi oldalán harcolva a háborúban, hogy minden háborút megfékezzen, Diana felfedezi a valódi képességeit... és az igazi sorsát.

A Patty Jenkins rendezte mozifilm 2017. június 2-án debütál az amerikai mozikban Gal Gadot (Wonder Woman), Chris Pine (Steve Trevor), Robin Wright (Antiope tábornok), Connie Nielson (Hippolyta királynő), Lucy Davis (Etta Candy) és Danny Huston, David Thewlis, Ewen Bremner, Saïd Taghmaoui, valamint Elena Anaya főszereplésével.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.