Hirdetés

Young Justice: Outsiders - dátumot hozott az új videó

|

Kiderült, hogy Az igazság ifjú ligája mikor kerül fel a DC Universe kínálatába.

Hirdetés

Nagy volt a rajongók öröme, mikor kiderült, hogy saját gyártású sorozatokkal jön a DC streaming szolgáltatása, a DC Universe, ugyanis a tartalmak között többek között helyet kapott az animációs Young Justice harmadik évada, a Young Justice: Outsiders is. Bár a Comic-Conon már láthattuk mozgásban a csapatot, egészen idáig fogalmunk sem volt róla, hogy mikor debütálhat a széria. 

Hirdetés

Bár a legújabb ízelítő nem mutat sokat abból, hogy mit láthatunk majd a szezon során, azonban aki látta a második évad végét, annak van sejtése róla, hogy mi vár hőseinkre. A hivatalos szinopszis szerint a csapat tagjai életük legnagyobb kihívása előtt állnak, ugyanis szembe kell nézniük a metahumán kereskedelemmel és az ezzel járó rettenetes fenyegetéssel, amely egy egész világra és galaxisra kiterjedő fegyverkezési verseny kereszttüzébe szorítja a társadalmat. 

Ahogyan a fenti ízelítő is hirdeti, a Young Justice: Outsiders 2019. január 4-én mutatkozik be a DC Universe részeként. Várós?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.