Hirdetés

Comic-Con 2016 - íme a CBS, a SyFy és az USA Network felhozatala

|

Újabb tévécsatornák jelentették be, hogy milyen sorozatokkal készülnek a Comic-Con 2016-ra és köztük van többek között az Agymenők adója is.

Hirdetés

Bár a 20th Century Fox kihagyja az idei Comic-Cont, így is lesz kire és mire odafigyelni, hiszen a Marvel és a Warner Bros. is komoly erőkkel képviselteti magát az expón, a Star Trek az 50. évfordulóját ünnepli, ráadásul olyan tévécsatornák is ott lesznek, mint az AMC, az HBO és az FX

Hirdetés

A résztvevők listája újabb nevekkel bővült, íme az említett csatlakozók és felhozataluk:

CBS

A CBS számára egyszerűen kihagyhatatlan az Agymenők szerepeltetése, de nagyban számolnak a Scorpion (olyan vendégekkel, mint Robert Patrick és Eddie Kaye Thomas), az American Gothic és a MacGyver (kedvcsinálóval az első évadból) sorozatokkal is. A csatorna meghívásából felbukkan majd néhány jól ismert sorozatszínész is, akik egy Kérdezz-felelek keretében mesélnek a munkájukról és arról, hogy karaktereikkel mi fog történni a folytatásban. Ott lesz Eric Christian Olsen és Daniela Ruah (NCIS: Los Angeles), Wilmer Valderrama (NCIS), Kirsten Vangsness (Gyilkos elmék), Daniel Henney (Criminal Minds: Beyond Borders) és James Wolk (Zoo). Ezenkívül a CBS olyan szériákat reklámoz majd elektromos autókkal, mint a The Late Late Show with James Corden, a Kevin Can Wait, a The Great Indoors és a Man With a Plan

SyFy

A Mythbusters-ből ismert Adam Savage moderálja majd a The Expanse sorozat paneljét, ahol felbukkannak a szereplők és készítők egyaránt (beleértve a főszereplőt, Thomas Jane-t is), hogy meghozzák a kedvünket a következő évadhoz. A The Magicians stábjának jelenlétét és beszélgetését Lev Grossman felügyeli majd (az ő könyvéből készült a sorozat) és megtudhatunk tőlük számos érdekességet a széria közelgő 2. évadáról. A SyFy legérdekesebb programja azonban egyértelműen az Incorporated névre hallgató sorozat pilotjának levetítése lesz, amely Matt Damon, Ben Affleck és Jennifer Todd produkciós cégének (Peral Street Films) a thrillere. Az Incorporated valamikor idén debütál majd. 

USA Network

A nagy népszerűségnek örvendő Mr. Robot nem hiányozhat az USA Network felhozatalából a széria sztárjait is beleértve, de talán sokan kíváncsiak a Colony következő évadának ízelítőjére (amit többek között Josh Holloway és Sarah Wayne Callies színesít meg) és a Falling Water pilotjára is, amelyet az expón vetítenek le. Ez utóbbi Gale Anne Hurd (The Walking Dead) és Blake Masters (Brotherhood) új sorozata, van benne potenciál. 

A Comic-Con 2016 július 21. és 24. között kerül megrendezésre, mi pedig minden pillanatáról be fogunk számolni, ezért tartsatok velünk addig és akkor is. Ti melyik sorozatra vagytok a leginkább kíváncsiak a fentiek közül?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.