Hirdetés

Már 1 milliárdos bevétel felett a Star Wars: Az utolsó Jedik

|

Már tavaly meglépte a kasszadöngető filmek álomhatárát.

Hirdetés

Csupán 3 héttel a megjelenése után, már 1 milliárd dolláros bevételre tett szert Az utolsó Jedik, ezzel beelőzve az Egyesült államokban első helyen álló A szépség és szörnyeteget és így, a tavalyi év legnagyobb bevételű alkotásává lépett elő.

Rian Johnson Star Wars epizódja Az ébredő erőhöz képest - amely abszolút pozitív fogadtatásban részesült, mind a kritikusok és nézők által még 2015-ben - egy rendkívül megosztó, sok sajtó és fórum vitát generáló alkotás lett. Még a Rotten Tomatoes bezárása is szóba keveredett egy belázadt rajongó petíciója kapcsán, de ezek a felröppenő botrányok a Disney-t egy kicsit sem érdeklik. Szerkesztőnk kritikáját itt olvashatjátok, ha még nem tettétek volna meg.

Hirdetés

Ahogy mondani szokás a negatív reklám is reklám. Pontosan ez a helyzet Az utolsó Jedikkel is. A felfelé ívelő repülés azonban még nem ért véget, hiszen a film még nem kapott premiert világszerte mindenhol. Egy rendkívül kicsi, kelet-ázsiai ország, Kína még csak most következik majd. Nincs azonban egyeduralomban a box office listáján, hiszen megjelenése után alig pár nappal már a nyomában liheg a Dwayne Johnson nevével fémjelzett Jumanji: Vár a dzsungel. Kritikusunk szerint a film meglepően szórakoztatónak bizonyult és az eddigi fogadtatás alapján úgy néz ki, hogy egy semmiből előtörő anyagi siker lesz ez a Sony Pictures Entertainment számára. Továbbá az sem elhanyagolható tény, hogy Johnson mostanában elég nagy húzónév Hollywoodban, így még a trónfosztás sem kizárt a jövőre nézve. Ezek után pedig az önálló Han Solo film bukásáról szóló pletykáknak ha  hitelt adunk, lehet, hogy a Disney-nek készülnie kell egy kis böjtre.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.