Hirdetés

1917 - lélegzetelállító lesz a Skyfall rendezőjének világháborús filmje

|

A készítőknek így sikerült elérnie, hogy egyetlen snittből álljon a film.

Hirdetés

Már az első előzetes láttán is sejteni lehetett, hogy Sam Mendes következő filmje, az 1917 egy nem mindennapi háborús eposz lesz, a minap kiadott 'Így készült' videó láttán azonban teljes mértékben megbizonyosodtunk abban, hogy ezt bizony látni kell: a film ugyanis teljes egészében egy egysnittes, vágás nélküli (vagy legalábbis rejtett vágásokkal operáló) alkotás lesz! Hogy ezt pontosan miként sikerült elérnie Mendesnek és operatőrének, a legendás Roger Deakinsnek (Szárnyas fejvadász 2049, Skyfall, Nem vénnek való vidék), az a cikk alján található videóból kiderül.

Hirdetés

Az 1917-ben két fiatal brit katona, Schofield (George MacKay) és Blake (Dean-Charles Chapman) napját követhetjük majd figyelemmel a fronton, akik megpróbálnak eljuttatni egy akciót lefújó üzenetet az ellenséges területen keresztül, hogy megmentsék több száz bajtársuk életét, köztük Blake öccsét is. 

A film igen impozáns színészgárdával rendelkezik, hiszen a már említett főszereplőkön kívül feltűnik még Benedict Cumberbatch, Richard Madden, Andrew Scott, Mark Strong és Colin Firth is. Az 1917 először december 25-én debütál limitált számú moziban az USA-ban, hogy azután január 10-től a nagyközönség is megcsodálhassa ezt a nem mindennapinak ígérkező háborús alkotást. Ti várjátok a filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.