Hirdetés

A címszereplő szomszédja is visszatérhet a Joker 2-ben

|

Talán a folytatásban többet is megtudhatunk majd Sophie Dumondről.

Hirdetés

Manapság igencsak nagy visszhangot kaptak a Joker 2, azaz a Folie à Deux körüli híresztelések. Nem csupán amiatt emelkedhet homlokközépig szemöldökünk, mert ez a folytatás egy kvázi musical lesz (amit később pontosítottak és azt nyilatkozták, hogy hasonló stílusú és felépítésű lesz, mint a Csillag születik), hanem mert a film költségvetése is jócskán több lesz elődjénél. Akár 150 milliós büdzsével is számolhatunk, főleg abból kiindulva, hogy az író-rendező Todd Phillips és a címszereplőt alakító Joaquin Phoenix is 20-20 milliót fognak zsebre vágni ("szegény" Lady Gaga viszont csak 10-et). A minap pedig egy olyan hír kapott szárnyra, hogy talán a Sophie Dumondot, vagyis Joker szomszédját alakító Zazie Beetz is visszatérhet.

Hirdetés

Jelenleg mindez még csak szóbeszéd, viszont az elmondások alapján nagy rá az esély - többek között a Deadline is beszámolt róla. Az imádni való Zazie Beetz egy kisebb, de annál jelentősebb szerepben tűnt fel a Jokerben, legalábbis ami Arthur Fleck mentális állapotát illeti. Visszatérése talán még nagyobb hangsúllyal bírhat, mint azt elsőre gondoljuk, főleg ha a film végi eseményeket vesszük figyelembe. Persze kezeljük a helyén a dolgokat, és a hivatalos bejelentésig ne nagyon ringassuk magunkat semmibe se.

Szerintetek lenne értelme visszahozni ezt a karaktert?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.