Hirdetés

A galaxis őrzői ünnepi különkiadása a Marvel negyedik fázisának epilógusa lesz

|

Fontos szerepe lesz az alkotásnak.

Hirdetés

Mióta Kevin Feige felfedte a Marvel Filmes Univerzum következő két fázisának idővonalát a Comic-Conon, a rajongók próbálnak olvasni a sorok között, és kitalálni, hogy milyen meglepetésekre, és még titkolt kalandokra számíthatnak az elkövetkező néhány évben. Az egyik "joker" produkció természetesen James Gunn közelgő A galaxis őrzői ünnepi különkiadása, amely idén decemberben debütál a Disney+-on. És mint az nemrég kiderült, valóban nagyon fontos alkotás lesz ez a Marvel egészét nézve.

Hirdetés

Azt már korábban is elmondta Gunn, hogy a különkiadást kötelező lesz megnéznie minden rajongónak A galaxis őrzői vol. 3 előtt, mert fontos kapocs lesz a kettő között. Most azonban a rendező a Twitter profilján azt is tisztázta, hogy ez az ünnepi kaland pontosan hol is helyezkedik el az MFU idővonalán. A különkiadást ugyanis a Marvel negyedik fázis epilógusának nevezte.

A különkiadás a negyedik fázist lezáró (Fekete Párduc: Vakanda, légy áldott!) és az ötödik fázist nyitó (A Hangya és a Darázs: Kvantumánia) kaland között érkezik, így a negyedik fázis epilógusának nevezni elég találó. Amikor viszont az alkotás bejelentésre került, valószínűleg a legtöbb rajongó csak egy szórakoztató, aranyos, rövid spin-offként értelmezte az egészet. Gunn viszont mostanra elég egyértelművé tette, hogy több lesz, mint egy "reklám" a 2023 májusában érkező nagy durranásnak, A galaxis őrzői harmadik részének.

Ennél többet azonban sajnos továbbra sem tudni erről a projektről, de az biztos, hogy az Őrzők teljes csapata benne van, és maga Gunn is azt mondta, hogy ez az eddigi legjobb dolog, amit valaha csinált.

Teljesen őrült az egész, és a mai napig nem hisszük el, hogy ezt így megcsinálhattuk. Mindannyian imádjuk. Semmihez sem hasonlítható, mert ilyet talán még senki nem látott. Alig várom, hogy az emberek megnézhessék.

Ti várjátok ezt a kalandot?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.