Hirdetés

A Godzilla Kong ellen is megkapta a magáét az őszinte előzetesben

|

A Screen Junkies leleplező trailere odaszúrt a két monstrum csatájáról szóló filmnek.

Hirdetés

Március végén jelent meg a hónap másik sikervárományosa a Snyder Cut mellett, a Godzilla Kong ellen, ami bár kritikai szempontból ezúttal sem lett túl fényes, a rajongók többé-kevésbé elégedettek voltak vele. Most már jó pár Godzilla és King Kong mozival a hátunk mögött kimondhatjuk, hogy ezek a filmek nem az emberi karakterek részletes kidolgozottsága és a kreatívan megírt dialógok, hanem a CGI-zúzás miatt nézetik magukat. 

Hirdetés

A Screen Junkies készített is egy Honest Trailert (leleplező, "őszinte" előzetest) Adam Wingard szörnyakciójáról, ami azontúl, hogy a figurák összecsapottságát ekézi, a zúzda áldozatainak semmissé tételét is számon kéri. A Godzilla vs. Kongban ugyanis annak ellenére, hogy utalnak a polgárok evakuálására, van egy jelenet, amiben egyértelműen látszik, hogy civilek vannak az egyik omladozó felhőkarcolóban, tehát mégsem menekült meg mindenki. Akkor ez esetben mi a helyzet? Csak a történet szempontjából fontos szereplők éljenek, a többi meg vesszen? 

Na jó, lehet kicsit indulatos ez a megközelítés, mert a Godzilla vs. Kong a középszerűségének köszönhetően egy teljesen ártalmatlan film, amitől nem leszünk sem többek, sem kevesebbek, de mégis felvetődhet a kérdés, hogy milyen áron mentik meg Godzilláék a világunkat. Többek között ezzel a gondolattal is foglalkozik a Godzilla kong ellen őszinte előzetese, íme:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.