Hirdetés

A Kingsman rendezője mentheti meg a DC filmeket

|

Van már tapasztalata a szuperhősfilmekben, de vajon mire lesz képes, illetve melyik fimet bízzák rá?

Hirdetés

Túlzás lenne azt állítani, hogy a DC Moziverzum szárnyal. Tény, hogy kezdenek talpra állni, de a Wonder Woman volt az egyetlen igazán sikeres filmjük és az Igazság Ligája sem hozta azokat a számokat a mozipénztáraknál, amikre előzetesen számítani lehetett. Van kiút?

Hirdetés

A Kingsman filmek rendezője, Matthew Vaughn nemrég nyilatkozta, hogy beszélt a Warner fejeseivel arról, hogy esetleg rendezne egy DC filmet a közeljövőben.

"Imádom a DC világát és beszéltem velük néhány dologról. Sokkal mókásabb olyan franchise-okba csatlakozni, amik leszálló ágban vannak, mert így sokkal könnyebb egy jó filmet készíteni."

Tény, hogy nem egyszerű egy csúcson levő franchise-ba dolgozni, még Christopher Nolannek is megvoltak a problémái a Sötét Lovag: Felemelkedéssel, miután nem igazán tudott felnőni az elődhöz. Mindenesetre Vaughn letett az asztalra egy remek X-Men filmet, két menő Kingsmant és ne feledkezzünk meg a Kick-Ass-ről sem, így van okunk bizakodni. Ő maga sem látja ezt másképp.

"Amikor az X-Ment csináltam, nos eléggé alacsony volt a mérce. Nem akarok megsérteni senkit, de az X-Men: Az ellenállás vége, nem volt éppen egy fantasztikus darab. Sokkal izgalmasabb újragondolni valamit és speciel sokkal jobban félnék, ha mondjuk az új Galaxis őrzőit kéne rendeznem."

Annyit tudunk, hogy felmerült a neve az Acélember 2 kapcsán és jelenleg a Flashpoint filmnek sincs rendezője. Konkrétumot nem tudni, mindenesetre Vaughn kezében lehetséges, hogy valami frisset és egyedit kapnánk. Ti mit szóltok a dologhoz? Megnéznétek egy általa rendezett DC filmet?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.