Hirdetés

El fogjuk dobni az agyunkat a The Mandalorian második évadától

|

Ezt pedig nem más állítja, mint Darth Maul szinkronhangja.

Hirdetés

A Disney+ hatalmasat kaszált az első élőszereplős Star Wars-sorozattal, a The Mandaloriannel, aminek hatására nem is csoda, hogy előbbi folytatása mellett már javában készül egy Cassian Andorra koncentráló kémthriller, az Obi-Wan Kenobi remete évei alatt játszódó széria és egy titokzatos női főszereplőkre koncentráló sorozat is.

Hirdetés

A The Mandalorianról pedig nemrégiben olyan dolgokat lehetett hallani, hogy már most megkezdték a munkát a harmadik évadon, pedig még a második sem jött ki. Most ez utóbbiról kaptunk némi friss infómorzsát, ami bár még mindig nem megy bele konkrét részletekbe, arra éppenséggel bőven elég, hogy még jobban várjuk a sajátos morális iránytűvel rendelkező fejvadász visszatérését. Sam Witwer, - aki Darth Maul szinkronhangjaként tevékenykedik már jó ideje - egy frissen készült interjúban úgy fogalmazott, hogy eldobjuk majd az agyunkat attól, amit a The Mandalorian második évadában látni fogunk. 

Dave Filoni olyan dolgokkal készül a második etapra, hogy az emberek szó szerint keresni fogják az állukat. Ami nem meglepő, elvégre ahogy George Lucas, úgy Dave [Filoni] is ugyanúgy az ösztönös megérzéseire hallgat, mikor a kreatív döntéseket kell meghozni. 

Witwer emellett nem hagyhatta szó nélkül az első évad számára egyik legkedvesebb easter eggjét sem, amely eredetileg még a nagy népszerűségnek örvendő The Force Unleashed című videojátékban volt látható.  

Nagyon boldog voltam, mikor megláttam a mi lángszórós rohamosztagosunkat a The Mandalorianban. Ez azért is volt különösen mókás, mivel az nem holmi lángszórós egység volt, hanem a mi lángszórós egységünk. A páncélján jól kivehetőek voltak azok a jelzések, amiket látva le sem tagadhatná, hogy a The Force Unleashedből érkezett. Ettől függetlenül rengeteg dolog van még ebben a két játékban, amit jó lenne valamikor viszontlátni a filmes univerzumban. Mindazonáltal hatalmasat vigyorogtam a lángszórós katona láttán. És mivel Dave Filoniról van szó,  hiszek benne, hogy mindez szándékosan került oda, és nem holmi véletlen folytán. 

A The Mandalorian második évada valamikor ősszel érkezik a Disney+-ra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.