Hirdetés

A Marvel Studios saját részleget indít az animációs tartalmainak

|

A What If...? csak a kezdet.

Hirdetés

A Marvel Studios nem sokat tétlenkedett, idén bele is fogott a negyedik fázisba, ami olyan filmekkel és sorozatokkal látta el eddig a nézőket, mint a WandaVision, A Sólyom és a Tél Katonája, a Loki és a Fekete Özvegy. Az univerzumbővítésben természetesen továbbra sincs megállás, ugyanis ezúttal már nemcsak élőszereplős, hanem animációs sorozatokat is láthatunk majd a Marvel kötelékében.

Hirdetés

Ezt a sort kezdi meg a Disney+-on augusztus 11-én debütáló What If...?, ami feje tetejére állítja az szuperhősvilág eddig törvényszerűnek vélt történéseit. A Variety értesülései szerint a Marvel Studios úgy döntött, hogy az elkövetkezendő animációs tartalmak gyártására létrehoznak egy külön stúdiót, ami értelemszerűen ugyanúgy a gigastúdió része marad. Az alelnök, Victoria Alonso így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: 

Lesz egy saját saját animációs részlegünk és mini stúdiónk, ahonnan több projekt is ki fog kerülni. Nagyon izgatottak vagyunk az animáció miatt, ami egyébként a legközelebb áll a szívemhez. 

Ti mit vártok a rajzfilmes MCU-tól?  

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.