Hirdetés

A Mortal Kombat producere máris spin-offokban gondolkodik

|

És már a jelöltjei is megvannak a mellékszálakra.

Hirdetés

Már nem kell sokat várni arra, hogy a népszerű videójáték, a Mortal Kombat legújabb adaptációjában a szereplők szétaprítsák egymást. Nyilván nagyon sok fog múlni a fogadtatáson, ami ebben a koronavírusos időszakban nehezebben kiszámítható, hogy honnantól számít az adott alkotás sikernek. Mindenesetre miközben rengeteg stúdió továbbra is vár a mozik nyitására, a Warner igyekszik feltölteni a lehetséges tartalmaikat a streamingszolgáltatójára, az HBO Max-ra. És ezzel jelenleg az ő filmjeik kifejezetten sikeresen uralják is a mozis közbeszédet, minőségtől függetlenül. Wonder Woman 1984, Tom és Jerry, Zack Snyder: Igazság Ligája, valamint a hamarosan szintén bemutatásra kerülő Godzilla vs. Kong egy normális világban mind-mind a mozik pénztárait ostromolnák. A Mortal Kombat is ebbe a kategóriába tartozik és amennyiben a rajongók elégedettek lesznek vele, nem kell félni attól, hogy az elkövetkezendő években nem jönnek majd tartalmak ebből a vérben tocsogó világból is.

Hirdetés

A film producere, Todd Garner a CBR-nek adott interjújában tért ki erre a kérdésre, ahol természetesen az elmúlt években rengetegszer emlegetett - és sikertelenül másolt - Marvel Filmes Univerzumot is felhozta példának.

Azt akarom megcsinálni 9 órában, mint a WandaVízió: talán csak a szerzeteseket, Liu Kanget és Kung Laot, 9 órán keresztül. Annyi minden van, amit le kéne festenünk és próbáltuk olyan intelligensen elmagyarázni, amennyire csak lehetett annak, aki azt se tudja, mi fán terem a Mortal Kombat, ahogy az olyan srácnak is, aki 30 éve játszik a játékokkal és mindenről tud mindent. Akadtak dolgok, amiket szerettem volna viszontlátni, de erre pénzügyi és ésszerű okokból nem volt lehetőségünk. Abban bízunk, hogy a film kellő mértékben kielégíti és felcsigázza majd a rajongókat és mindenki mást ahhoz, hogy leülhessünk a Warner fejeseivel és  Kevin Feige-hez hasonlóan felvázoljuk a terveinket, utat nyitva egy nagyobb univerzumhoz, évről évre.

Garner emellett viszont azt is elmondta, hogy a rajongói kedvenc, Kung Lao és Liu Kang mellett kiknek a különálló kalandjairól álmodozik. Az egyik ilyen Kabal, akinek egy szólófilmet szeretne, de egy valóságos háborús filmben is gondolkozik, ami Jax és Sonya Blade karakterét követné.

Persze ehhez ahogy a producer is mondta, nem ártana, ha a film is jól teljesítene mind az átlag nézőknél, mind a rajongóknál. A másik producer, James Wan személye talán garancia lehet minderre, hiszen a Démonok között szériával egy elég terebélyes filmes univerzumot hozott össze a horrorrajongóknak. A Simon McQuoid által rendezett Mortal Kombat április 16-án debütál a külföldi mozikban és az HBO Maxon, remélhetőleg minél előbb nálunk is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.