Hirdetés

A nagy pénzrablás alkotója a Netflix számára készít új sorozatot

|

Álex Pina ezúttal a közelmúlt eseményeire fűz fel egy történetet.

Hirdetés

A Netflixről már kialakult az kép, hogy a streamingóriás viszonylag könnyen bólint rá új projektekre, viszont annál szigorúbban kaszálja el őket, amennyiben azok nem hozzák a várt számokat rögtön az első próbálkozásnál. Persze, azokat, akik képesek voltak igazi nagyágyúkat gyártani a Netflix számára (Stranger Things, Squid Game), már foggal-körömmel igyekeznek magukhoz láncolni a streamingplatform vezetői.

Hirdetés

Nincs ezzel másképp Álex Pina sem, aki a Netflix legsikeresebb nemzetközi szériáját, A nagy pénzrablást készítette. A széria öt évadot ért meg, és tavaly decemberben fejeződött be, ami után Pina akár dobbanthatott is volna. Ehelyett a Netflixszel egy új szerződést írt alá, aminek értelmében teljes kreatív szabadságot kapott egy új projekt létrehozásában (és mint tudjuk, készül A nagy pénzrablás spin-offja is, amely Berlinre fókuszál). 

Erről egyelőre csak annyi derült ki, hogy Pina az elmúlt két év pandémiájának egy különös trendjére fog reflektálni: Spanyolországban ugyanis az emberek elkezdtek bunkereket vásárolni a járvány kitörésekor, és az új projekt története is eme szóban forgó bunkerek köré fog épülni. Bár ennél több infó nem áll rendelkezésre, ebből a koncepcióból egy újabb többévados sorozat is születhet, amivel Pina még jó sokáig erősítheti a Netflix berkeit.

Ti mit gondoltok az új projekt alapötletéről?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.