Hirdetés

A Russo fivérek szerint a Titkos háború-film még a Végtelen háborút is felülmúlhatná

|

A rendezőpáros már nem először hozta szóba a Titkos háború adaptációjának lehetőségét.

Hirdetés

Joe és Anthony Russo bár mostanság egy időre visszavonulót fújt a Marvel Filmes Univerzum berkeiből, ez nem akadályozza meg őket abban, hogy néhanapján továbbra is olyan sokat sejtető kijelentéseket tegyenek, minthogy a Titkos háború kedvéért bármikor örömmel visszatérnének Kevin Feige és a Marvel Studios csapatához. 

Hirdetés

Az eredetileg 1984-ben napvilágot látott Titkos háború a Végtelen háborúhoz hasonlóan a Marvel-képregények egyik legfontosabb képregényes eseménye volt, ahol a Marvel szinte összes fontosabb szereplője felbukkant, ami később alapjaiban változtatta meg az addig ismert történetmesélés szabályait. Russoék a BroBible-nek nemrégiben adott interjújukban úgy fogalmaztak, amennyiben lehetőségük nyílna filmre vinni a Titkos háborút, úgy biztosan nem mondanának rá nemet, hiszen ez a mozi ambíciójában még a Végtelen háborút is felülmúlná. 

A Marvel Studios negyedik fázisának eddig bejelentett projektjeit látva pedig egyáltalán nincs kizárva, hogy idővel valóban valóra válik a Russo testvérek kívánsága, elvégre a Disney+-ra érkező Loki és WandaVision sorozat, de még a Sam Raimi rendezésében formálódó Doctor Strange and the Multiverse of Madness is az alternatív valóságok lehetőségével fog eljátszadozni, ami már tőkeleletes kiindulópont lehetne egy Titkos háború kaliberű történet számára.

Ti örülnétek neki, ha Russoék idővel valóban visszatérnének a Marvel Filmes Univerzum rendezői közé?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.