Hirdetés

Hamarosan megtörténhet a Marvel Filmes Univerzum ötödik fázisának leleplezése

|

A Marvel főnöke, Kevin Feige tett egy erős utalás erre.

Hirdetés

A Végjátékkal (és a Pókember: Idegenbennel) 2019-ben lezárult a Végtelen Saga - és egyben a Marvel Filmes Univerzum (innentől MFU) harmadik fázisa - a Marvel Studios pedig jelenleg a negyedik fázisát bővíti alkotásaival. Ugyan a nagyobb kép még nem látszik, és minden film (és immáron Disney+-os sorozat is) inkább önmaga lábán igyekszik megállni, azért így is van egy kapocs a történetekben: a multiverzum, amellyel minden bizonnyal nagy terveik vannak a készítőknek. 

Hirdetés

Erről, pontosabban egy következő nagy történetszál felé történő építkezésről beszélt nemrég a Marvel elnöke Kevin Feige, aki megnyugtatta a rajongókat, hogy valami nagy most is készül a háttérben, erről pedig hamarosan többet is megtudhatunk:

Ahogy közeledünk a negyedik fázis végéhez, úgy gondolom, hogy az emberek elkezdik majd felfedezni, hogy hová is tart a következő nagy történetfolyam. Szerintem már eddig is sok, legalábbis számomra nyilvánvaló nyom volt arra vonatkozóan, hogy hová vezet ez az egész saga. De az előttünk álló hónapokban kicsivel még konkrétabbak leszünk ezzel kapcsolatban. Felállítjuk a tervet, hogy a közönség, aki tudni akarja a nagyobb képet, egy kicsivel többet láthasson majd az ütemtervből.

Feige már korábban is nagyszabású módon leplezte le a MFU jövőjét, így biztosak vagyunk abban, hogy most sem lesz ez másként. És bár egyelőre azt nem mondta el, hogy pontosan mikor jelentik be az ötödik fázis címeit, a Marvel már biztosan jelen lesz a Disney saját rendezvényén, a D23 Expón szeptemberben, így ez egy erős tipp lehet erre. Sőt, még az is lehet, hogy ennél jóval hamarabb, a júliusi Comic Conon megejtik a nagy bejelentést, bár egyes hírek szerint a stúdió idén nem lesz ott San Diegóban, így ezt fenntartásokkal kell kezelni.

A negyedik fázisban megkezdődött a televíziós divízió integrálása a Marvel átívelő történetébe a Disney+-on debütáló különböző sorozatokkal, mint például a WandaVízióval, amely erősen kötődött a Doctor Strange az őrület multiverzumában-hoz, vagy a Lokival, amely először foglalkozott igazán a multiverzummal. Több negyedik fázisú projekt pedig máris apró részleteket hintett abból, ami potenciálisan egy nagyobb történet lehet a franchise jövője szempontjából. A Loki első évadában például bemutatkozott Kang, a hódító (Jonathan Majors), aki A Hangya és a Darázs: Kvantumánia című filmben is feltűnik, mint a főgonosz, és aki a hírek szerint a következő időszak nagy ellenfele lehet. Eközben egy grandiózus sztori, a Titkos háború is bejátszhat, elvégre Samuel L. Jackson főszereplésével jön a Secret Invasion sorozat, szóval tényleg bármi megtörténhet.

Feige esetleges bejelentésein kívül a MFU jövőjével kapcsolatos további részleteket várhatóan az idén érkező projektek árulnak majd el, úgy mint a július 7-én mozikba kerülő Thor: Szerelem és mennydörgés és a november 11-én érkező Fekete Párduc: Wakanda, légy áldott! Jövőre biztosan érkezik a már említett A Hangya 3. része mellett A galaxis őrzői vol. 3,  valamint a Marvelek (angolul The Marvels), de a hírek szerint a Penge-film is, és már fejlesztés alatt áll a Thunderbolts és a Fantasztikus Négyes is... szóval, lesz mit nézni a képregényfilmek rajongóinak a jövőben is.

Ti mit vártok a következő nagy fázistól?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.