Hirdetés

A Warner Bros. megtalálta a színésznőt Batgirl szerepére

|

Az In the Heights - New York peremén főszereplője fogja alakítani Barbara Gordont.

Hirdetés

A koronavírus hatására elcsúsztatott blockbusterek miatt talán sokakban feledésbe is merült, hogy 2017-ben a Warner Bros. bejelentette, hogy egy élőszereplős Batgirl filmmel fognak megjelenni a jövőben. Akkoriban a rendezői székben a még makulátlan hírnevű Joss Whedont képzelte el a stúdió, de Whedon valószínűleg a személye körül kialakult negatív visszhang miatt dobbantott, a helyére pedig a Bad Boys 3 rendezői, Adil El Arbi és Bilall Fallah kerültek. Most pedig végre az is kiderült, hogy a film főszerepében, azaz Barbara Gordonban kit láthatunk majd.

Hirdetés

Némileg meglepetés, hogy arra a Leslie Grace-re esett a választása a stúdiónak, aki zenei karrierje mellett idáig csak egyetlen filmben szerepelt - az idei In The Heights - New York pereménben, ami az azonos című Broadway musicalt dolgozza fel, és szintén a Warner Bros berkein belül készült el. Grace a pletykák szerint olyan színésznőket ütött ki a nyeregből, mint a Dóra a felfedezőből ismert Isabel Merced vagy a Zombieland: A második lövés által nagyobb ismeretségre szert tevő Zoey Deutch.

A Batgirl projekt egyre inkább kezdi a DC Films elnökének kijelentését igazolni, miszerint ez egy rizikósabb vállalkozás. Azt már korábban bejelentette a Warner Bros., hogy a Batgirl kizárólag az HBO Maxon fog megjelenni egy másik DC adaptációval, a Static Shockkal együtt, elkerülve ezzel a mozis bevételek jelentette nyomást. Bár mindkét feldolgozás kapcsolódni fog a DC filmes univerzum már megjelent filmjeihez, alapvetően önálló történeteket fognak bemutatni. Leslie Grace castingolása pedig szintén jelzésértékű, hogy ha már eleve nem kerülnek mozikba ezek az adaptációk, akkor a Warner Bros. nem fél viszonylag ismeretlen színészekkel dolgozni.

Szerintetek Grace jól alakíthatja majd Barbara Gordont?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.