Hirdetés

A Warner máris bejelentette a Wonder Woman 3-at!

|

Talán a közönséget megosztotta a folytatás, de az érdeklődésre továbbra sincs panasz.

Hirdetés

Hát, ez gyors volt: amint az a címből is kiderül, napokkal a második rész rendhagyónak számító debütálása után a Warner hivatalosan is bejelentette a Wonder Woman 3-at. A film rendezői székébe ismét Patty Jenkins került, aki egyúttal a forgatókönyvért is felelni fog, a címszerepben pedig természetesen Gal Gadot is visszatér, hogy együtt tegyenek pontot a régóta dédelgetett trilógia végére.

Hirdetés

A napokban állt a bál Csodanő háza táján, elvégre a kezdeti dicsőítő reakciókat követően a Wonder Woman 1984 megítélése hatalmasat zuhant, miután a mozipremierrel egy időben az HBO Maxre is felkerült a produkció, és a közönség is rávethette magát. Ennek ellenére a folytatás 85 milliót hozott globálisan az első hétvégéjén, ami normál körülmények között igencsak aggasztaná a stúdiófejeseket (az első Wonder Woman 103 millióval kezdett csak az Egyesült Államokban), a pandémia idején azonban kimagaslónak számít ez a bevétel.

A mozizási kedv nyilvánvalóan még így sem az igazi, de a harmadik rész villámgyors bejelentése azt is implikálja, hogy a stúdió elégedett lehet a streaminges számokkal is, amiket persze nem hoztak nyilvánosságra. A Warner közleményéből ugyanakkor kiderült, hogy minden második HBO Max előfizető megnézte (vagy elkezdte) a filmet december 24-én, a bemutató napján.

A harmadik rész bemutatódátumát egyelőre lehetetlen megjósolni, hiszen Patty Jenkins köztudottan bevállalt egy 2022 decemberében érkező Star Wars-filmet (Rogue Squadron), és szintén nem olyan régen hírt adtunk a Gadottal közös Kleopátra filmjéről is. A jelenlegi tervek szerint a Wonder Woman 1984 2021. január 21-én érkezik meg a magyar mozikba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.