Hirdetés

Nyerj velünk Alien: Covenant DVD-t és Blu-ray-t!

|

A Prometheus után Ridley Scott ismét rengeteg okot adott arra az Alien: Covenant képében, hogy az Alien-univerzumon vitatkozzunk és gondolkozzunk, most pedig legújabb nyereményjátékunk keretében hazavihetitek ezt a megosztó filmet.

Hirdetés

Az Alien: Covenant kritikánk tanúbizonysága szerint Michael Fassbender ezúttal is brillírozott androidként és az idegenektől még mindig a frász kerülget mindannyiunkat, de spoileres kibeszélőnkben azt is megvitattuk, hogy miért értjük meg, ha valakit feldühít a film. Az új részt még a nagy Alien-rangsorunkban is elhelyeztük, beleértve a filmzene értékelését is.  

Hirdetés

Ahogyan a Bontonfilm szeptemberi DVD és Blu-ray megjelenéseit bemutató cikkünkben olvashattátok, az Alien: Covenant szeptember 15-től érhető el az említett formátumok mellett limitált, digibook változatban és gyűjteményben is, mi pedig a forgalmazó felajánlásából most kisorsolunk olvasóink között egy DVD és egy Blu-ray példányt a filmből. Ahhoz, hogy megnyerjétek a lemezeket, válaszoljatok az alábbi egyszerű kérdésre: 

Mi a címben szereplő Covenant?

a, egy űrhajó

b, egy android

c, egy bolygó

A helyes megfejtés betűjelét a puliwood@project029.hu e-mail címre várjuk október 2-án, hétfő délig "Alien" jeligére. A levélben tüntesd fel a nevedet és postacímedet is. Ne felejtsd el követni a Puliwood Facebook oldalát se! Az Alien: Covenant DVD és Blu-ray kiadásokat az alábbi képen láthatod, a hivatalos előzetest pedig alatta találod:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.