Hirdetés

Andrew Garfield egy időre visszavonul a színészkedéstől

|

A számára rendkívül mozgalmasra sikeredett 2021-es év után érthető, hogy a színész pihenni szeretne.

Hirdetés

Könnyen megfeledkezünk arról, hogy milyen kimerítő tud lenni a színészi munka. A néző általában a kész eredményt látja, az odáig elvezető út kihívásaival azonban külső szemlélőként nem szembesül. A valóság ennél viszont sokkal összetettebb: hosszas forgatások, sajtóturnék és a pre-produkció szakaszai tarkítják a mindennapokat. Éppen ezért döntött úgy Andrew Garfield, hogy egy ideig most szüneteltetni fogja a színészkedést.

Hirdetés

Garfiel, akit az utóbbi időben a tick, tick… BOOM!-ban, a Tammy Faye szemeiben és a Pókember: Nincs hazaútban is láthattuk, a Varietynek adott interjújában indokolta meg döntését:

Egy kicsit pihenni fogok. Át kell gondolnom, hogy mihez kezdjek, és, hogy ki szeretnék valójában lenni. Mert jól tudjátok, hogy micsoda "mosógép" a díjszezon. Egy kicsit hétköznapi szeretnék lenni.

Garfielddal az FX sorozatában, az Under the Banner of Heavenben találkozhatunk idén hamarosan, amiben egy mormon detektívet alakít majd, ám a későbbiekre nézve nincsenek kilátásban újabb projektek. Várjuk mielőbbi visszatérését!

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.