Hirdetés

A Hangya és a Darázs - Szoros kapcsolat lesz a Végtelen háború eseményeivel

|

Joe és Anthony Russo nyilatkoztak arról, hogy mennyire fog kapcsolódni a Hangya 2. része a Végtelen háborúhoz.

Hirdetés

Tudjuk, hogy jelenleg mindenki Bosszúállók lázban ég, hiszen nem elég, hogy már csak bő egy hónap választ el minket a Végtelen háború premierjétől, de pár napja a Marvel közzétette a legújabb előzetest a filmről, melynek epikusságát nehéz lenne leírni. Ám éppen emiatt nem szabad elfelejteni, hogy idén érkezik még egy film a Marvel Filmes Univerzum keretein belül, hiszen júliusban kerül bemutatásra A Hangya és a Darázs, melyről már szintén megkaptuk az első kedvcsinálót. És mivel ez lesz az első film a Bosszúállók 3 után (és a jövőre érkező Captain Marvel mellett a másik film, ami összeköti a 2 Bosszúállók mozit), a rajongók tudni szeretnék, hogy vajon pontosan mikor is játszódik majd a történet, lesz-e kapcsolat vagy utalás a Végtelen háború eseményeire, esetleg előrevetít-e majd valamit a Bosszúállók 4-re stb.

Hirdetés

Ezekről kérdezték a napokban Joe és Anthony Russo rendezőpárost (Amerika Kapitány: A tél katonája, Polgárháború, Végtelen háború), akik voltak olyan kedvesek, és elárulták, hogy A Hangya és a Darázs valóban szoros kapcsolatban fog állni az eddigi legnagyobbnak ígérkező szuperhősös mozival:

Azt kijelenthetjük, hogy minden hős a saját útját járja az önálló filmjében. És éppen ez az, amiben a Marvel olyan kiemelkedően teljesít, hiszen úgy készítik el a filmjeiket, hogy bár vannak benne utalások korábbi, esetleg későbbi filmekre, önmagukban, önálló történetként is megállják a helyüket. A Végtelen háborúról értelem szerűen nem mondhatunk és nem is szeretnénk mondani semmit, de annyit elárulhatunk, hogy ha lesz a filmnek valamiféle következménye(i), akkor az hatással lesz a Hangya és a Darázsra is.

A Hangya és a Darázs 2018. július 26-án érkezik a mozikba Peyton Reed rendezésében, melyben visszatér Paul Rudd, Evangeline Lilly, Michael Peña és az Oscar-díjas Michael Douglas. A gárdát új csatlakozók is bővítik majd, név szerint Walton Goggins, Michelle Pfeiffer, Laurence Fishburne, Hannah John-Kamen, és Randall Park.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.