Hirdetés

Bosszúállók: Végjáték - így készült videón Peter Parker és Tony Stark újratalálkozása

|

Rövid videón nézhetjük meg Pókember és Vasember közös jelenetét.

Hirdetés

Bár továbbra is tart a Bosszúállók: Végjáték menetelése a pénztáraknál (amely rekordot rekordra halmozott az első két hetében), egyre kisebb az esély arra, hogy a mindenkori első helyezettet, az Avatart is képes lesz letaszítani a trónról. Ehhez ugyanis még legalább 300 millió dollárnyi bevételt kéne generálnia (jelenleg 2,489 milliárdnál tart, míg az Avatar 2,788 milliárdnál állt meg), ami megnézve a következő hetek filmes premierjeit még akár túl nagy falat is lehet.

Hirdetés

Talán pont emiatt (de lehet, hogy csak a nosztalgia játszik közre) kezdett el az elmúlt napokban kedvezni a rajongóknak Robert Downey Jr., aki saját Instagram oldalán osztja meg a követőivel a jobbnál jobb forgatási felvételeket illetve kulisszaképeket. Legutóbb például a film egyik nagy találkozását, Pókember és Vasember összeölelkezésének az elkészültét tette hivatalosan közzé, de kaptunk már képeket arról a jelenetről is, amikor felölti a kesztyűt.

Pókemberrel egyébként legközelebb az önálló kalandjában, a Pókember: Idegenben c. alkotásban találkozhatunk, amely július 4-én érkezik a hazai mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.