Hirdetés

Szavazz: melyik májusi filmet várod a legjobban?

|

Vajon Pikachu, a detektív lesz a kedvencünk? Esetleg a horrorisztikus Superman arat sikert? Vagy John Wick átgázol mindenkin, még Aladdinon, Godzillán és Ted Bundy-n is? Szavazzatok!

Hirdetés

Ahogy a 2019-es nagy filmes premiernaptárunkban is figyelemmel követhetitek, a májusi felhozatal bizony számos izgalmas újdonságot tartogat a mozirajongók számára, de ez cseppet sem meglepő, hiszen közeledik a nyári szezon, amely kiemelt időszaknak számít a forgalmazóknál. 

Hirdetés

Az biztos, hogy a nyári dömpinget felvezető hónap kínálatát több okból kifolyólag is kíváncsian várjuk. Kiderül például, hogy milyen egy élőszereplős Pikachu film, bemutatkozik a James Gunn produceri felügyeletével készült horrorfilm (Brightburn), John Wick harmadszorra is lecsap, a Disney folytatja a klasszikusainak feldolgozását az Aladdin képében, Zac Efron sorozatgyilkost alakíthat, Brad Pitt az űrbe készül, Godzilla drabális bestiákkal mérkőzik meg, Octavia Spencer pedig a frászt hozza ránk. Ti melyiket szeretnétek a legjobban látni közülük?

Kommentben várjuk a listátokat, hogy mikre fogtok biztosan beülni a következő hónapban. (A fenti lista csak tájékoztatójellegű, a benne szereplő filmek premierje bármikor változhat.)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.