Hirdetés

Bosszúállók: Végtelen Háború - így készültek a film legdrámaibb jelenetei

|

Két videó érkezett, amelyben a film néhány sokkoló és megható jelenetének elkészülte tekinthető meg. Vigyázat, spoilerek!

Hirdetés

Figyelem, SPOILEREK KÖVETKEZNEK!

Lassan 2 hónap telt el, hogy berobbant a mozikba a Marvel Moziverzum eddigi legnagyobb alkotása, a Végtelen Háború, mely valóban azt hozta, amit a készítők, Joe és Anthony Russo ígértek: egy nagyszerű főgonoszt, sokkoló történéseket és minden eddiginél több elhalálozást.  Persze a rajongók az elején még kételkedtek ebben, éppen ezért döbbenthette meg sokukat, amikor a Josh Brolin által megformált Thanosnak sikerült végrehajtania tervét, és egy csettintéssel elporlasztotta az univerzum népességének felét, köztük az olyan hősöket is, mint Pókembert, Fekete Párducot, az Őrzők többségét és még sorolhatnánk.

Hirdetés

Persze ahogy már a filmben is tett rá utalást Doctor Strange, ez volt az egyetlen esélyük, így valószínű, hogy az elesettek közül sokak visszatérnek majd a Bosszúállók 4-ben, vagy akár azután. Viszont amíg ez ki nem derül, marad a találgatás és a teóriagyártás, de addig is: érkezett most nemrég két videó, mely a már említett drámai jelenetek elkészüléséről szólnak, benne Pókember szívszorító pillanatával, valamint a Thanosszal való egyik összecsapással.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.