Hirdetés

Az Amazon szerezte meg Chris Pratt sci-fi akciófilmjét

|

Ezzel pedig végre dátumot is kapott a film.

Hirdetés

Úgy látszik, bejött az Amazon stúdiónak az elmúlt hónapokban alkalmazott stratégiája, hogy felvásárolta, és a saját platformjukon mutatták be a koronavírus miatt premier nélkül maradt filmeket. Ilyen volt például a Borat folytatása, vagy az Amerikába jöttem 2. része is, de hamarosan a Tom Clancy-féle Bűntudat nélkül is ezt a mintát követi majd, és nem ez lesz az utolsó film a sorban.

Hirdetés

A stúdiónak ugyanis sikerült megszereznie a Chris McKay (LEGO Batman: A film) rendezésében, és Chris Pratt főszereplésével készült akció-sci-fit, a The Tomorrow Wart. Az alkotást eredetileg a Paramount forgalmazta volna, és még 2020 decemberében érkezett volna a mozikba, a koronavírus miatt azonban először 2021 nyarára tolták, majd levették a premiernaptárból, és inkább árulni kezdték a film jogait, amit nagyjából 200 millió dollárért sikerült is eladniuk az Amazonnak. Az üzlet megkötésével pedig friss premierdátumot is kapott az alkotás: 2021. július 2.

A film története szerint 2051-ben az emberiség háborút vív egy halálos földönkívüli civilizáció ellen, amelyben vesztésre állnak. Hogy megfordítsák a háború menetét, egy csapat katonát visszaküldenek az időben 2021-be, hogy onnan hozzanak embereket a jövőbe harcolni. Pratt egy középiskolai tanárt alakít majd, akit a jövőből érkező katonák soroznak majd be, rajta kívül pedig feltűnik még J.K. Simmons és Yvonne Strahovski (Dexter, A szolgálólány meséje) is a filmben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.