Hirdetés

Az HBO GO heti bemutatóira Tarantino rajongóknak is érdemes odafigyelnie

|

Nem csak a mester tavalyi filmje miatt.

Hirdetés

Ha már a járványhelyzet miatt egy darabig még biztosan nem látogathatjuk a filmszínházakat, szerencsére az HBO GO folyamatosan bővíti a kínálatát, hogy ne maradjunk néznivaló nélkül a karanténban töltött hetek alatt. Az elkövetkező napokban Quentin Tarantino kiemelt figyelmet kap a szolgáltatás újdonságai között, ugyanis a a hatvanas évek Hollywoodját megidéző kilencedik filmje mellett a mester tavalyi személyes kedvence is debütál.

Hirdetés

A múlt héten volt az immár 57 éves rendező születésnapja, az HBO pedig azzal szeretett volna tisztelegni előtte, hogy a tervezetthez képest három héttel korábban, már 2020. április 1-én elérhető lesz a 2 Oscar-díjjal jutalmazott Volt egyszer egy... Hollywood az HBO GO kínálatában. De ha már Tarantino, amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a rendező kedvenc tavalyi filmje, egy aligátoros horror szintén már április legelső napján fent lesz a streamingszolgáltatón: a Préda elkerülte a magyar mozikat, azonban most mindenkinek lehetősége lesz bevizsgálni.

A hét legizgalmasabb premierjei között ott lesz még a Dóra és az elveszett város, amelyből ha nem is hibátlan, de szórakoztató, vidám és ártalmatlan időtöltés kerekedett, Fede Alvarez 2013-as Gonosz halottja, valamint az utóbbi évek egyik legjobb animációs filmje, az Agymanók. Ami a sorozatokat illeti, a Westworld új epizódja mellett érkezik a Kemény motorosok spinoff sorozata, a Mayans M.C. (mindkét eddigi évad, méghozzá egyből szinkronnal!), de a Hétköznapi vámpírok által inspirált amerikai remake első évada is felkerül a napokban az HBO GO-ra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.