Hirdetés

Az HBO Max a készülő Batman animációs sorozatot is elkaszálta

|

Újabb fájó pofon a DC-rajongóknak.

Hirdetés

Még 2021 májusában jött a hír, hogy az HBO Max a Cartoon Networkkel közösen új animációs Batman sorozaton dolgoznak Batman: Caped Crusader cím alatt, méghozzá olyan nevekkel a fedélzeten, mint J.J. Abrams, Matt Reeves (az idei Batman film rendezője) és az 1992 és 1995 között futó klasszikus Batman: The Animated Series egyik alkotója, Bruce Timm. Most azonban veszélybe került a produkció.

Hirdetés

A hírt a Variety hozta le, akik megtudták, hogy az HBO Max hat készülő animációs sorozatot törölt projektjeinek listájáról, ezek között pedig ott volt a Batman: Caped Crusader is. Öröm az ürömben, hogy bár ők nem kérnek belőlük, mind a hatnál folytatódik a gyártás azzal tervvel, hogy sikerül őket eladni más platformokra. Szóval van még remény az animációs Batman széria számára is, hogy megmeneküljön.

A döntés, hogy ezek a sorozatok mégsem jönnek az HBO Maxra egy nagyobb tendencia része, hiszen a Warner Bros. Discovery nyáron jelentette be gyökeres és sok mindent érintő átszerveződését, amelynek keretén belül nagyrészt kivonul a gyerekeknek és a családoknak szóló tartalomkészítésből is. A múlt héten például olyan gyerekműsorokat távolítottak el az HBO Maxról, mint például a Little Ellen, a Végtelen vonat és a Szezám utca több évada, a hónap elején pedig az HBO és az HBO Max elbocsátotta a gyerek- és családi részleg munkatársait is.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.