Hirdetés

Az Irány a Pókverzum folytatásában minden dimenzió egyéni stílussal fog rendelkezni

|

Chris Miller író árulta el grandiózus terveiket a különböző univerzumok megjelenítése kapcsán.

Hirdetés

Miután egyes rajongók éveken keresztül fanyalogtak a Sony különböző Pókember-filmjei miatt, 2018-ban végre egy olyan alkotás került ki a stúdiótól, amivel már szinte mindenki ki tudott egyezni. Ez volt a Pókember - Irány a Pókverzum animációs film, mely végre egy nem egy hagyományos Peter Parker-sztorit prezentált a nézőknek, hanem Miles Morales v olt a középpontban. 

Hirdetés

A folytatást a Sony még a 2018-as premier előtt berendelte, de csak 2019-ben vált hivatalossá. Tavaly decemberben aztán az is kiderült az új trailer megjelenése mellett, hogy a következő felvonást ketté szedik, és míg az első rész idén ősszel, addig a második csak 2023-ban fog megjelenni. Az Across The Spider-Verse első előzeteséből pedig már feltűnhetett valami a szemfüles nézőknek, amit Chris Miller forgatókönyvíró meg is erősített egy napokban adott interjúban.

"Ahogy Phil is mondta, ez egy nagyon ambiciózus folytatás, mivel nem akartuk csak szimplán újracsinálni az első részt. Ebből kifolyólag a különböző dimenziókban tett látogatások ötlete egy új lehetőséget adott számunkra, hogy mindegyik világot a saját különleges stílusában jelenítsük meg. Az ImageWorksnél dolgozó srácokat így ösztönöztük arra, hogy találjanak egy módszert arra, hogy minden dimenzió úgy nézzen ki, mintha egy-egy különböző művész rajzolta volna őket. Figyelemmel követni ennek a víziónak a fejlesztését egyszerűen lehengerlő, és valójában emiatt kell dolgoznunk rajta továbbra is, mert annyira nehéz az egészet jól összehozni."

Ez a megközelítés már az első filmben is észrevehető volt, hiszen a Miles Morales világát megszálló Pókember variánsok mind más stílusban lettek megjelenítve. Persze teljesen más tészta csupán egyetlen karaktert másképp megrajzolni, mint egy egész világot, majd egy másikat, aztán egy harmadikat. Mindenesetre az biztos, hogy az eltelt időszakban nem lazsáltak a közreműködők, és várhatóan egy igazán látványos kuriózumban lesz része a nézőknek, amikor végre kijönnek a folytatások.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.