Hirdetés

Az Öngyilkos Osztag feltörekvő sztárja is feltűnik A galaxis őrzői 3-ban

|

Újabb névvel bővült James Gunn csapata.

Hirdetés

Már egy jó ideje befejeződött A galaxis őrzői 3. részének a forgatása, ám továbbra is rendkívül keveset tudunk az őrzők történetét lezáró kalandról. Olyannyira, hogy James Gunn egészen mostanáig titokban tudta tartani még azt a tényt is, hogy a 2021-ben bemutatott The Suicide Squad: Az Öngyilkos Osztag egyik nagy felfedezettje, a Patkányfogó 2-t alakító Daniela Melchior is feltűnik majd a filmben.

Hirdetés

A hírt a Deadline szellőztette meg elsőként, a megerősítésre pedig nem kellett sokat várni, a rendező James Gunn még aznap megosztotta a saját Twitter-oldalán is, hogy a hír igaz:

Megerősíthetem ezt (és megerősíthetem azt is, hogy csodálatos a szerepben). Daniela Melchior az egyik kedvenc emberem és színészem, és remélem, ez csak a második a sok projekt közül, amin a jövőben együtt dolgozhatunk majd.

A 25 éves portugál színésznő alig egy éve még ismeretlen volt, hogy aztán a szintén Gunn által rendezett tavalyi szuperhősmozival berobbanjon Hollywoodba. Azóta pedig csak úgy kapja a szerepeket: már biztos, hogy feltűnik a Halálos iramban 10-ben, az Assassin Club című bérgyilkosos filmben Henry Golding, Sam Neill és Noomi Rapace oldalán, valamint a Liam Neeson és Jessica Lange fémjelezte thrillerben, a Marlowe-ban is.

A filmben betöltött szerepe egyelőre nem ismert, ahogy maga a cselekmény részletei sem. Vélhetőleg azonban erről többet megtudhatunk majd a Thor: Szerelem és mennydörgés megjelenése után, amelyben az őrzők is feltűnnek. A harmadik részben egyébként minden fontosabb szereplő visszatér, úgy mint Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Bradley Cooper, és Vin Diesel, Will Poulter pedig Adam Warlockként csatlakozott a gárdához. Jelen állás szerint A galaxis őrzői 3. 2023. május 5-én fog mozikba kerülni.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.