Hirdetés

Újabb visszatérőt erősítettek meg a Halálos iramban 10-hez

|

Bővül Vin Diesel Családja.

Hirdetés

Múlt héten végre elkezdték a munkálatokat a Halálos iramban széria két részre szedett fináléjának első felén, amelynek nemcsak a címe lepleződött le azóta, hanem egy nagy visszatérőre is fény derült. Nemrég ugyanis kiderült, hogy Charlize Theron karaktere, Cipher is tiszteletét teszi majd a folytatásban, és gyanítjuk ezúttal is megkeseríti majd Torettoék életét.

Hirdetés

Theron még a Halálos iramban 8. során csatlakozott a franchise-hoz 2017-ben, hogy aztán a kilencedik részben is feltűnjön, amely során megszökött, így szinte magától értetődő volt, hogy visszatér a nagy fináléra is. Ezzel tovább bővült a már eddig is impozáns színészgárda, amely magában foglalja Tyrese Gibsont, Michelle Rodriguezt, Chris "Ludacris" Bridgest, Nathalie Emmanuelt, Jordana Brewstert, Sung Kangot, Jason Momoát, Brie Larsont és Daniela Melchiort (The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztag). Most már csak John Cenára várunk, akit egyelőre még nem jelentettek be, de talán csak idő kérdése lehet.

A Halálos iramban 10. 2023. május 19-én érkezik a mozikba, ezúttal is Justin Lin rendezésében.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.