Hirdetés

Brie Larson is feltűnik a Halálos iramban 10-ben

|

Brie Larson imái meghallgatásra találtak.

Hirdetés

Jason Momoa és Daniela Melchior (Patkányfogó 2 a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagban) után újabb névvel bővült a Halálos iramban Család. Nemrég ugyanis hivatalossá vált, hogy az Oscar-díjas színésznő és a Marvel-filmek Marvel Kapitánya, Brie Larson is feltűnik majd a filmszéria utolsó előtti részében, ahogyan azt szerette volna.

Hirdetés

Ezt maga a széria atyaúristene, Vin Diesel jelentette be egy Instagram-posztban, amelyhez egy képet is csatolt Larsonnal. A színésznőnek ezzel egy nagy vágya valósult meg, hiszen februárban arról beszélt, hogy mennyire szeretne részese lenni egy Halálos iramban filmnek. És úgy tűnik, hogy ennyi elég is volt Dieselnek ahhoz, hogy szerepet adjon neki, aki a bejelentésben elmondta, hogy a karaktere egyszerre lesz időtlen és csodálatos a szériában, és egy olyan szereplő, akire a rajongók nem is számítottak, de legbelül mindvégig vágytak. 

A Halálos iramban 10. része 2023 májusban érkezik a mozikba a széria jól ismert rendezőjének, Justin Linnek a vezényletével, Diesel mellett pedig Tyrese Gibson, Ludacris, Michelle Rodriguez, Sung Kang és Charlize Theron már biztosan visszatérnek. Dwayne 'The Rock' Johnson feltűnésére viszont senki ne számítson.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.