Hirdetés

Megkezdődött a Halálos iramban 10. forgatása, ez lesz a film címe

|

Vin Diesel Családja újra akcióban.

Hirdetés

Hosszas előkészületi munkálatok, színészverbuválás és dráma után nemrég elkezdődtek a Halálos iramban 10. részének a munkálatai. Ezt maga a széria atyaúristene, Vin Diesel jelentette be egy Instagram posztban, amelyben a Család feje az új kaland címét is leleplezte, ami nemes egyszerűséggel csak ennyi lett: Fast X.

Hirdetés

A történetről semmit nem tudunk, annyi azonban már korábban kiderült, hogy ez csak az első fele lesz egy két részes sztorinak, amely egyben a teljes lezárása is lesz a szériának. A végjátékra egyébként mindenki visszatér, aki számít: Tyrese Gibson, Michelle Rodriguez, Chris "Ludacris" Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster és Sung Kang is. Pletykálják még Charlize Theron és John Cena újbóli feltűnését is, ám ők még nem lettek megerősítve. Ellenben Dwayne 'The Rock' Johnsonnal, aki végül nem békült ki Diessel, így ő már biztosan kimarad a franchise lezárásából.

Természetesen új arcokban sem lesz hiány. Jason Momoa a főgonosz szerepében tűnik majd fel, rajta kívül pedig csatlakozott a Családhoz Brie Larson, és Daniela Melchior (Patkányfogó 2 a The Suicide Squad - Az Öngyilkos Osztagbanis. A Halálos iramban 10. része 2023. május 19-én érkezik a mozikba a széria jól ismert rendezőjének, Justin Linnek a vezényletével.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.