Hirdetés

George Miller és Denis Villeneuve is a pletykált Batman rendező listán vannak

|

Igazi nagyágyúkat nézett ki a Warner Bros. a következő Batman film élére.

Hirdetés

Miután kiderült, hogy nem Ben Affleck fogja rendezni a következő Batman filmet rögtön beindult a találgatás, hogy vajon melyik direktort ültetik a volán mögé. Mi magunk is összegyűjtöttünk egy kívánságlistát, de amíg mi csak ábrándozunk, addig ezek a pletykált nevek talán valóban esélyesek arra, hogy megkapják a munkát.

Hirdetés

A majmok bolygója: Lázadás rendezőjét, Matt Reevest már azóta emlegetik, hogy Affleck kihátrált, de nem ő az egyetlen ígéretes jelölt a stúdió állítólagos kiszemeltjei között. A Deadline értesülései szerint Matt Ross (Captain Fantastic) is versenyben van a pozícióért, de neki sem lesz könnyű dolga, hiszen a Forbes még három névvel toldotta meg a listát. Ezek szerint Gavin O'Connor (Warrior - A végső menet, A könyvelő), Denis Villeneuve (Sicario - A bérgyilkos, Blade Runner 2049) és George Miller (Mad Max: A harag útja) tartozik a Warner Bros. kiszemeltjei közé.

Egytől-egyig tehetséges filmkészítőkről van szó, de van köztük olyan, akit kapásból kizárhatunk. Villeneuve éppen a napokban szerződött le a Dűne remake rendezésére, amelynek munkálatait várhatóan rögtön azután elkezdi, hogy végzett az új Blade Runner filmmel. Tekintve, hogy a stúdió 2018-ban már a mozikba szeretné küldeni a "The Batman"-t, nem valószínű, hogy várni fognak a rendezőre.

A lista favoritja természetesen Miller, aki már régóta szeretne szuperhősfilmet rendezni. A Mad Max filmek atyja 2007-ben majdnem elkészíthetett egy Igazság Ligája filmet, ám a stúdió végül törölte a projektet. Millert azóta az Acélember folytatásával is szóba hozták.

(George Miller és Denis Villeneuve)

A Forbes megjegyzi, hogy a Warner Bros. várhatóan hamarosan be fogja jelenteni, hogy ki lesz Ben Affleck utódja, de biztosan nem fogják elhamarkodni a döntést. A Wonder Woman is elveszített egy rendezőt mielőtt Patty Jenkins csatlakozott volna, a Flash filmet pedig már két filmkészítő hagyta ott. Persze pont, hogy a stúdió erőltette a "The Batman" miharabbi elkészítését, miközben Affleck folyamatosan azt szajkózta, hogy addig nem lesz film, amíg minden tökéletesen a helyére nem kerül.

Talán nem árt, ha a Warner lassít egy kicsit és jól átgondolja a következő lépéseit, hiszen mindenki jobban jár ha minőségben lesznek erősek, nem pedig mennyiségben. A Batman film forgatókönyvét (amelyet Ben Affleck és Geoff Johns írtak) most az Oscar-díjas Chris Terrio dolgozza át. Ha egyszer a forgatási fázisba lép a projekt akkor Ben Affleck visszatér Bruce Wayne/Batman szerepében, Jeremy Irons pedig Alfredként. A filmhez csatlakozik még J.K. Simmons, mint Gordon felügyelő és Joe Manganiello, mint Deathstroke.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.