Hirdetés

Ekkor érkezhet az új Batman film?

|

A Warner 2 új, egyenlőre cím nélküli filmjének adott premierdátumot, melyek közül az egyik könnyen a legújabb Batman filmet rejtheti.

Hirdetés

Két új cím nélküli projekttel bővítette a következő 5 éves filmes naptárát a Warner, egészen pontosan 2019. szeptember 27-én és 2020. február 7-én érkezik egy-egy eddig ismeretlen alkotás. A spekulációk már meg is kezdődtek, hogy mit rejthetnek a dátumok, az egyik legnagyobb esélyes pedig mi más lenne, mint a Ben Affleck-féle Batman reboot

Hirdetés

Múlt hónapban még olyan hírek láttak napvilágot, hogy akár már másfél év múlva jöhetne az új Batman film, ám mivel tudjuk, hogy Ben Affleck addig nem kezd bele a munkálatokba, amíg nem hibátlan a forgatókönyv, így biztosak lehetünk benne, nem készül el ilyen hamar. Ám nem ez az egyedül film, ami pályázhat az időpontokra.

A 2020-as dátum lehet, hogy a Legendás állatok és megfigyelésük 3. részét rejti, hiszen mint tudjuk, a stúdió 4 folytatást tervez az idén novemberben érkező első részhez, és a 2. résznek már megvan a bemutató időpontja, méghozzá 2018. november 16-a.

Esélyes valamelyik időpontra a Creed 2 is, amelynek szintén igyekeznek elkészíteni a folytatást. De itt kerülhet  egy kis porszem a gépezetbe, ugyanis a rendező Ryan Coogler és a főszereplő Michael B. Jordan is leszerződött a Fekete Párduc filmhez, amely 2018. februárjában érkezik, és amelynek forgatása 2017 első felében veszi majd kezdetét. Így logikus lenne, hogy csak ezután térnének vissza a Creed 2 elkészítéséhez, valamikor 2018-ban.

Ezeken kívül még egy új LEGO projekt is érkezhet valamelyik dátum idején. Tudjuk, hogy a Warner alig pár hónap múlva, 2017. február 10-én mutatja be a LEGO Batman filmet, melyet szeptember 22-én a LEGO NinjaGo követ. Ezután jön majd a LEGO-kaland 2, 2019. február 8-án, így ha megfigyeljük a sémát, 2019. szeptember 27-én egy eddig még be nem jelentett LEGO film is érkezhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.