Hirdetés

Befejeződtek a The Mandalorian 3. évadának forgatási munkálatai

|

Carl Weathers Twitter-bejegyzése alapján jöhetnek az utómunkálatok.

Hirdetés

A Disney a Book of Boba Fett-tel igyekezett kárpótolni azokat, akiknek már hiányzott volna Pedro Pascal Din Djarinja, ami a címszereplő karaktert nem igazán szolgálta ki, de egy The Mandalorian 2.5-nek elfért. Jó hír viszont, hogy Carl Weathers Twitter-bejegyzése alapján a stáb túlvan az utolsó forgatási napon, azaz már csak az utómunkálatok vannak hátra az év végi premier előtt.

Hirdetés

Weathers posztja már csak azért is örvendetes, hiszen a COVID továbbra is a jelenünk része, és némely produkciókat még mindig hátráltatni tud a betegség, amennyiben nem túl elővigyázatos a stáb. A forgatási munkálatok letudásával viszont mondhatni, hogy a logisztikai nehézségeket megugrotta a csapat.

A harmadik évadra eddig Pascal, Weathers és Giancarlo Esposito visszatérését erősítették meg, illetve Christopher Lloyd is felbukkan majd vendég szerepkörben. Konkrét premierdátummal még nem szolgált a Disney, de az előzmények alapján november-december környékére várható a harmadik évad kezdete - addigra pedig már hazánkból is tudjuk nézni az új részeket a Disney+-on keresztül.

Ti várjátok már Din Djarin újbóli felbukkanását a kisképernyőn?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.