Hirdetés

A Vissza a jövőbe sztárja is csatlakozott a The Mandalorian 3. évadához

|

Egy igazi legendával bővült a sorozat.

Hirdetés

Jelenleg is zajlik a The Mandalorian következő szezonjának a forgatása Dél-Kaliforniában, amelyhez a legújabb hírek szerint egy igazi veterán is csatlakozott. A The Hollywood Reporter értesülései szerint ugyanis a Vissza a jövőbe-trilógia különc tudósa, a Dr. Emmett Brownt megszemélyesítő Christopher Lloyd is feltűnik majd a harmadik évad során.

Hirdetés

A karakteréről, illetve szerepének mértékéről nem derültek ki hivatalos információk, de a portál úgy tudja, hogy egy vendégszereplésről van szó. Lloydról valószínűleg mindenkinek a már említett Brown doki ugrik be elsőként, pedig rengeteg más alkotásban is feltűnt. Sci-fi fronton ő alakította például a gonosz klingon parancsnokot, Kruge-ot is az 1984-es Star Trek III: Spock nyomában című filmben. Emellett többszörös Emmy-díjas, többek között a Taxi (1978-1983) című vígjátkésorozatban nyújtott alakításáért, nemrég pedig feltűnt a Bob Odenkirk-féle Senki című akciófilmben, valamint a George Clooney által rendezett The Tender Bar-ban.

A The Mandalorian 3. évadának továbbra sincs premierdátuma, és ez még valószínűleg egy ideig így marad. A Disney ugyanis most gőzerővel az Obi-Wan sorozatra koncentrál, amely májusban debütál majd a Disney+ felületén.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.