Hirdetés

Befutott a Lelki ismeretek legújabb szinkronos előzetese

|

Lelkiismeretesen várjuk a hazai premiert.

Hirdetés

Az elmúlt években több kritika is érte a Pixar stúdiót azzal kapcsolatban, hogy új ötletek helyett szinte csak a folytatásokat gyártották egymás után, szóval megígérték, az elkövetkező években visszavesznek ezekből. 2020-ban rögtön két, teljesen eredeti történetet láthatott tőlük a közönség, amiből az első, az Előre  hazánkban is látható volt. 

Hirdetés

A Lelki ismeretek korábbi előzeteseit látva mindenki egyetértett abban, hogy sokkal nagyobb eséllyel pályázik rá, hogy egy újkori Pixar-klasszikus válhassék belőle, amit megerősített az exkluzív cikkünk és a kritikánk is, ugyanis külföldön már megtekinthetővé vált az alkotás (hol moziban, hol a Disney-on). A film Joe Gardnerről, egy minden tekintetben hétköznapi középiskolai zenetanárról fog szólni, aki egy súlyos kreatív krízist követően mindössze karnyújtásnyira kerül álmai munkájától jazzmuzsikusként. Ám ekkor váratlanul egy különös fantáziavilágba száműzi a sors, ahol egy 22 nevű alak társaságában kénytelen újra elgondolkodni azon, mit is jelent a lélek valójában.

Az animációs film eredeti hangjait Jamie Foxx és Tina Fey kölcsönzi, a rendezői teendőket pedig a kétszeres Oscar-díjas Pete Docter látta el, akinek a nevéhez olyan kultikus címek fűződnek az animációk világából, mint a Szörny Rt., a Fel! és az Agymanók. A magyar premierre a legjobb esetben csak február 18-ig, a legrosszabban sokkal tovább kell várni, alább viszont megnézhetitek a legújabb szinkronos előzetest, amelyhez kapcsolódik egy szomorú hír is, hiszen a benne hallható Vass Gábor nemrég elhunyt. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.