Hirdetés

Benedict Cumberbatch és Jake Gyllenhaal egyesítik erejüket

|

A rendezői székben pedig a Patrick Melrose készítője foglal helyet.

Hirdetés

Az eddig főként televíziós munkáiról ismert Edward Berger - aki többek között az öt epizódból álló Patrick Melrose-t, valamint a Terror első két epizódját rendezte - csak nem akar elszakadni Benedict Cumberbatch-től. A színésszel épp most forgatott (ez a Patrick Melrose) és nagyon úgy tűnik, hogy munkakapcsolatuk jótékony volt - mi mással magyarázhatnánk azt, hogy Cumberbatch ismét Berger kezei alatt fogja a csillagokat is lejátszani az égről?

Hirdetés

Annyi változás azonban van, hogy a direktor ezen projektje nem a televízióra készül, hanem rögtön a nagyvászonra, mégpedig rögtön egy olyan aktorral ereszti össze mindenki kedvenc mágusát, akinek nevét szintén egybeköthetjük a minőségi színészi munkával. Cumberbatch mellett a Rio című filmben tiszteletét teszi Jake Gyllenhaal is, akinek ez a film csak egy lesz a közelgő hét készülőben lévő alkotás közül.

A filmet korábban a Szólíts a neveden, valamint Argento Suspiria-remake-jének rendezője, Luca Guadagnino rendezte volna, ő azonban egyeztetési problémák miatt nem tudta vállalni - így jött a képbe Edward Berger. A Rio sztorijáról eddig annyi ismeretes, hogy két, egymást rég látott jóbarátról szól, akik hosszú idő után összefutnak Rio de Janeiróban. A film forgatókönyvét Steven Knight jegyzi, akinek a nevéhez olyan remek kis filmeket köthetünk, mint a Locke (Tom Hardy főszereplésével), valamint a David Cronenberg által rendezett Eastern Promises - Gyilkos ígéretek.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.