Hirdetés

Ők szerepelnek majd a legtöbbet a Bosszúállók: Végtelen háborúban

|

Vannak olyan karakterek, akiknek több képernyőidő jut majd a Végtelen háborúban, mint a többieknek, ám a Bosszúállók 4 esetében ezen javítani fog.

Hirdetés

Bár már több információ és előzetes is napvilágot látott a Bosszúállók: Végtelen háború kapcsán (a legújabb trailer éppen a napokban), még mindig rengeteg a kérdőjel a Marvel közelgő szuperprodukciójával kapcsolatban. Arra például rengetegen kíváncsiak, hogy kedvenceik közül kit láthatnak majd többet és kit kevesebbet a vásznon.

Hirdetés

A film egyik rendezője, Joe Russo nemrég a Fandangónak adott exkluzív interjújában mesélt arról, hogy az általuk mozgatott rengeteg karakter közül kit láthatunk majd hosszabb ideig a vásznon a többieknél. Az egyik közülük a maga a főgonosz, a hősöket alaposan megtépázó Thanos lesz: 

"Thanosnak hihetetlen mennyiségű képernyőidő jut, sok szempontból azt is mondhatnám, hogy ez az ő filmje. A mi feladatunk, amit fontosnak tartunk a filmek készítésekor, hogy meglepjük a közönséget. Egy olyan történetet szerettünk volna elmesélni, amire nem számítanak, egy történetet a gonosz szemszögéből. Ez szerintem valóban egyedülálló és kockázatos egy ilyen jellegű alkotásnál. Ebben a műfajban szüksége van a nézőknek újításra, és mi pontosan ezt csináltuk. Thanos rengeteget szerepel."

A másik meglepő módon nem az ifjú és közkedvelt Pókember vagy éppen a nála is népszerűbb, nagydumás Vasember, hanem a mennydörgés istene, aki a közelmúltban túlélte a Ragnarököt

"Látni fogjátok, mennyire érdekes történetszála van Thornak a filmben. Az eddigi Bosszúállók filmekben nem jutott neki különösebben nagy szerep, ám ezúttal rendkívül fontos lesz a jelenléte. Szóval a kérdésre válaszolva, Thanos és Thor bír a legnagyobb képernyőidővel."

Persze azoknak sem érdemes bosszúsnak lenni, akik nem belőlük szerettek volna többet látni, ugyanis a társrendező erről is beszélt:

"Már a marveles munkánk előtt rengeteg tapasztalatot szereztünk olyan sztorikban, amik számos karaktert mozgatnak. Biztosra kell menni, hogy mindegyikük szolgálja a cselekményt - akár előrébb viszi, akár egy saját, személyes történettel egészíti ki. Ez rengeteg kemény munkát igényel, ezért is döntöttünk amellett, hogy egy harmadik és negyedik Bosszúállókat is megcsinálunk - nem sok példa van rá, hogy egy film ennyi szereplővel dolgozna. Míg egyes karaktereket előtérbe helyezünk az első filmben, hátrébb kerülnek majd a következőben, és azok, akiknek korábban kevesebb idő jutott, a másodikban fognak kibontakozni. Ha úgy érzitek, nem szerepelnek eleget a kedvenc karaktereinek, akkor várjátok ki a Bosszúállók 4-et."

A Bosszúállók 4-ben így helyet kaphatnak olyan karakterek is, amelyek most valószínűleg kimaradnak a buliból, mint például a saját útját járó Sólyomszem, az önálló filmmel jelentkező Captain Marvel (és vele együtt Nick Fury) vagy éppen Hangya és Darázs. De előtte még vár ránk egy Végtelen háború április 26-án. 

Forrás: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.