Hirdetés

Így is végződhetett volna a Bosszúállók: Végtelen háború

|

A HISHE YouTube csatorna már hosszú évek óta gyártja videóit blockbusterek remek alternatív befejezéseiről, a sorból pedig a Végtelen háború sem maradhatott ki - és magyar felirat is van hozzá.

Hirdetés

Aki követi a How It Should Have Ended, avagy az Így kellett volna végződnie csatorna munkásságát, az minden bizonnyal alig győzi kivárni a legújabb filmparódiákat, melyekben zseniális és jogos alternatív befejezéseket gyártanak a nagy blockbustereknek. Természetesen a Marvel idei nagy durranása, az eddigi filmjeit lezáró Bosszúállók: Végtelen háború is megkapta saját videóját. 

Hirdetés

A Végtelen háború egy érzelmi hullámvasútra kalauzolta el a rajongókat, akik egyik pillanatban nevettek, a másikban viszont elszorult szívvel, tátott szájjal nézték, hogy mit tesz Thanos kedvenc karaktereikkel. Noha a forgatókönyvért felelős páros, Christopher Markus és Stephen McFeely remek munkát végeztek, azonban ahogyan arra a HISHE új videója is rávilágít, bizonyos fordulatok egészen másképp is történhettek volna - persze ezt mi is megvitattuk a spoileres kibeszélőnkben. A harmadik Bosszúállók film paródiáját már magyar felirattal is nézhetitek és érdemes is rászánni az időt, mert zseni (a feliratok bekapcsolása után a videó beállításainál be tudjátok állítani, hogy magyar legyen): 

Mit gondoltok a videóban látottakról?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.