Hirdetés

Brad Pitt már biztosan ott lesz az Atomszőke rendezőjének bérgyilkosokkal teli járatán

|

Az 50 éves David Leitch az 56 éves Brad Pittel készít akciófilmet.

Hirdetés

David Leitch a John Wick sikere óta nagyobb rivaldafényt kapott, mint valaha. Az egykoron kaszkadőrként és másodrendezőként dolgozó filmes mára forgatókönyvíróként és direktorként is kipróbálta magát. A Halálos iramban: Hobbs és Shaw-féle hullámvölgy ellenére a Deadpool 2. és a borzasztóan szórakoztató Atomszőke azt támasztják alá, hogy van maradása ebben a szakmában. Pontosan ezek miatt várjuk a három közelgő, forgatásra váró filmje közül a Bullet Traint is, amelyhez a Variety értesülései szerint még Brad Pittet is sikerült megszereznie.

Hirdetés

Szám szerint egyébként a Bullet Train lesz Leitch és Pitt nyolcadik közös munkája, hiszen előbbi Pitt kaszkadőre és dublőre volt. Az 1999-es Harcosok klubja volt a kollaborációjuk első gyermeke, majd ezt követték olyan alkotások, mint A mexikói, az Ocean's Eleven - Tripla vagy semmi, a Kémjátszma, a Trója, a Mr. és Mrs. Smith és végül a Deadpool 2. A Bullet Train Isaka Kotaro japán szerző regényének az adaptációja lesz, amit Zak Olkewicz fog filmre írni. A történet öt bérgyilkosról szól, akik különféle megbízások alapján egy szélsebesen robogó vonatra csatlakoznak fel, hogy rádöbbenjenek, talán rászedték őket és csapdába sétáltak be.

Ti bizalmat szavaztok a párosnak ennyi alapján?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.