Hirdetés

Brie Larson elárulta, miért olyan izgatott Marvel Kapitány szerepét illetően

|

Az Oscar-díjas színésznő igencsak lelkes szerepét illetően a Marvel Filmes Univerzumában, aminek legfőbb okát is elárulta.

Hirdetés

A júliusban megrendezett San Diego-i Comic-Conon erősítette meg a Marvel Studios, hogy Brie Larson ("A szoba", "Scott Pilgrim a világ ellen") lesz az, aki Carol Danvers a.k.a. Marvel Kapitány bőrébe bújik az egyre csak színesebb és sokoldalúbb filmes univerzumukban. Az Oscar-díjas színésznő többször is elmondta már, hogy hatalmas megtiszteltetésnek érzi, amiért eljátszhatja ezt a karaktert, újabb nyilatkozatában pedig arra tért ki, mi miatt izgatott a leginkább. 

Hirdetés

A Space Channel-lel zajló beszélgetése során Brie elárulta, már alig várja, hogy láthassa, ahogy Marvel Kapitány karaktere olyan női szimbólummá válik a lányok számára a világ minden pontján, mint amilyen például mások számára Batman vagy Pókember. 

Tudjátok, számomra az a legizgalmasabb a közösségi médiában, hogy ott kaphatok egy csomó képet fiatal lányokról a Marvel Kapitány jelmezben. Alig várom, hogy még több ilyet lássak. Rájöttem, mekkora hiány, hogy nincs jóval több ilyen karakter. Nagyon klassz látni egy lányt Batman vagy Pókember szerkóban, de nagyon izgatott vagyok, amiért most itt van egy női szimbólum. Én úgy gondolom, hogy ez nagyon fontos.

A színésznő valóban jól látja a helyzetet, ugyanis néhány félrement női főszereplésű szuperhősmozi után (gondoljunk csak a Halle Berry-féle Macskanőre vagy az Elektrára) Hollywood igencsak mellőzte ezeket, ami viszont végre változni kezd. Jessica Jones karakterével már megmutatta a Marvel a tévéképernyőkön, hogy bizony egy női hős is el tud vinni a hátán egy sorozatot, a DC pedig a Supergirl-lel állt be a sorba, ami ősszel tér vissza második évadával. A mozivásznakhoz visszatérve ott van Wonder Woman, aki a Batman Superman ellenben megtett népszerű debütálása után jövő nyáron kapja meg önálló kalandját, majd az Ant-Man & The Wasp után Brie Larson Marvel Kapitányának is jelenése lesz 2018. július 6-án.

Írta: Marvel Magyarország

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.