Hirdetés

Ők fogják rendezni a Captain Marvelt

|

A Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy kik fogják dirigálni az MFU első női szuperhősfilmjét.

Hirdetés

Még mindig alig tudni valamit a Marvel Filmes Univerzum első olyan szuperhősfilmjéről, melyben egy női karakter lesz a középpontban, azonban ahogy közeledünk a premier napjáig (ami sajnos még mindig nagyon odébb van), szép lassan kezd összeállni a stáb. A tavalyi Comic-Conon lett megerősítve a hír, hogy a hosszas keresgélés után Brie Larson kapta meg Carol Danvers a.k.a. Captain Marvel (Marvel Kapitány) szerepét, majd megkezdődtek a találgatások a rendező kilétét illetően is.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban jó pár jelöltről érkeztek pletykák, a Marvel pedig most látta elérkezettnek az időt arra, hogy felfedje: a filmet nem mások rendezik majd, mint Anna Boden és Ryan Fleck párosa. Akik nem ismernék őket: habár már ezelőtt is volt rá példa a Marvelnél, hogy úgymond "kívülálló" és egyedi látásmóddal bíró rendezőket szerződtettek filmjeik élére (gondoljunk csak itt pl.: James Gunnra a Galaxis őrzői élén, vagy az idén érkező Thor: Raganroköt dirigáló Taika Waititire, de ilyen volt Scott Derrickson és a Russo-fivérek is), de talán ennyire még sosem választottak független filmesek közül.

Olyan alkotások fűződnek hozzájuk, mint a Fél Nelson, az Egy dominikai spíler vagy A szerencse forgandó, de ha belegondolunk, hogy ezelőtt mennyire jól sültek el az ilyen rendezői választások, akkor itt sincs okunk kételkedni abban, hogy jó kezekbe került a film. A Captain Marvel 2019. március 8-án érkezik a mozikba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.