Hirdetés

Tobey Maguire és Andrew Garfield is felbukkanhatnak a Pókember 3-ban

|

Jön a Pókember: Irány a Pókverzum! élőszereplős feldolgozása?

Hirdetés

2020 nem is lehetne ennél furább. A Marvel és a Sony égisze alatt készülő (egyelőre alcím nélküli) Pókember 3 kapcsán annyi egészen biztos volt, hogy az MFU hálószövője, Tom Holland fogja alakítani a címszereplőt. Aztán kiderült az is, hogy Benedict Cumberbatch furcsa dokija, vagyis maga Doctor Strange is fel fog a filmben bukkanni afféle apa-pótlék/mentor szerepben, majd sokunk megdöbbenésére A csodálatos Pókember 2. egyik gonosza, a Jamie Fox által játszott Electro is visszatérni látszik a harmadik moziban. Hogy Alfred Molina Doctor Octopusáról nem is beszéljünk! De hogy ténylegesen beigazolódjon az, hogy az előző két generáció Pókemberei, vagyis Tobey Maguire és Andrew Garfield is szerepelni fognak benne, még a legnagyobb rajongók sem gondolták volna.

 

Hirdetés

Viszont valóban ez a helyzet - mármint erre apellál minden részlet. A Collider hozta le hírként, hogy mind Maguire és mind Garfield nem pusztán készek arra, hogy újra magukra öltsék a régi gúnyájukat (amiket lehet, már be is szőtt a pók…), de a Sony és a Marvel valóban szerepeltetni is fogja őket. Sőt velük együtt jön a korábbi Mary Jane, Kristen Dunst és Gwen Stacy, Emma Stone is. A dolgot természetesen még ne vegyétek készpénznek, hiszen hivatalosan nem lett megerősítve, viszont ez azonnal két táborra is szakítja a nézőket: vannak, akik pontosan ezek miatt ülnek már azon a bizonyos tűkön, és vannak, akik ezek hallatán dobják be mérgesen a törülközőt a Disney-féle Star Wars-filmekre mutogatva. Fogalmunk sincs, mi lesz ebből, de reméljük, tudják, mit csinálnak…

Ezek után adódik a kérdés, ti melyik korábbi filmes Pókember-karaktert hoznátok vissza? Esetleg egy halálból visszatérő Willem Dafoe?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.