Hirdetés

Chloé Zhao örömmel megrendezné a Kevin Feige-féle Star Wars mozit

|

Az Örökkévalók rendezője biztosan nem mondana nemet a felkérésre.

Hirdetés

A 2019-es botrányosan sikerült Star Wars: Skywalker kora és a The Mandalorian mindent felül múló sikere után, a Disney és a Lucasfilm kissé átszervezte a messzi-messzi galaxis következő néhány évét, innentől pedig egyértelművé vált, hogy a mozifilmes divizíó egy darabig most csak másodvonalbeli szerepet fog betölteni a franchise életében. 

A következő Star Wars mozi a Rogue Squadron lesz, a két Wonder Womant dirigáló Patty Jenkins rendezésében 2023-ban kerül majd a filmszínházakba, ezen kívül pedig Taika Waititi és a Marvel Studios atyaúristene, Kevin Feige is biztosan beteszi majd a névjegyét a franchise-ban. Úgy fest most, hogy egy újabb potenciális jelentkezővel bővült a jövőbeli Star Wars mozik rendezőinek sora.

Hirdetés

A Marvel Studios következő nagy dobását, az Örökkévalókat rendező friss Oscar-díjas Chloe Zhaóról tudniillik, hogy már korábban sem zárkózott el tőle, hogy valamikor a jövőben maga is elvállaljon egy Star Wars filmet.

A rendezőnő pedig a The Playlistnek adott friss interjújában most ismét megerősítette, hogy amennyiben Kevin Feige pont a saját Star Wars projektjéhez kérné fel ismét rendezőként, akkor bizony ő abszolút benne lenne a dologban, bármilyen feladatot vállalna, amivel Feige megbízná. 

November 4-én kiderül, hogy Zhaónak sikerül-e a blockbusterek terén is letennie a névjegyét.

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.