Hirdetés

Christopher Nolan a Dűnét méltatta

|

Miután rendező kollégája, Denis Villeneuve a napokban a Tenetet dicsérte, Nolan sem volt rest viszonozni a pozitív visszajelzést.

Hirdetés

Nemrégiben számoltunk be róla, hogy Denis Villeneuve-nek mennyire tetszett Christopher Nolan előző mozija, a Tenet. Lehet, hogy ennek apropóján, vagy már eleve tervezett módon, de a két direktor a héten a The Director's Cut című podcast keretein belül ült össze, ahol Nolan megragadta az alkalmat, hogy viszonozza mindazt a jót a Dűne kapcsán, mint amit ő kapott a Tenetről.

Hirdetés

Nolan a következőket mondta:

"A Dűne az élőszereplős felvételek és a CGI-effektek egyik legzökkenőmentesebb házasságát produkálja, amit valaha láttam. Nagyon, de nagyon lenyűgöző minden egyes képkockája. Az egész stábod nagyszerű munkát végzett. Úgy hiszem, hogy ez a film egy teljesen új generációt ismertet meg a Dűnével, akik idáig nem olvasták a könyvet, de ezek után neki esnek majd. Szerintem egy lenyűgöző munka lett a film. Megadatott az a kivételes lehetőség, hogy már többször is láthattam a Dűnét, és minden egyes megtekintéskor új dolgokat fedezek fel, új részleteit a világnak. Ahogyan elkészült, az a nagyvászonra való. Ez egy igazi öröm és egy igazi ajándék a nézőknek szerte a világon."

A Dűne kritikánkban mi sem maradtunk adósak a szép jelzőkkel, úgyhogy csak egyetérteni tudunk Nolan meglátásával. A Dűne szerencsére nemcsak a kritikusok, hanem a nézők körében is jól teljesít, aminek köszönhetően a Warner Bros berendelte a film második részét, mindeközben pedig Villeneuve arról nyilatkozott, hogy szívesen rendezne akár három Dűne mozit is. Az biztos, hogy Frank Herbert rajongói mostanában nem unatkoznak a megannyi hír és pletyka hallatán.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.