Hirdetés

Clancy Brown megosztott részleteket az elhalasztott John Wick 4-ről

|

A veterán színész természetesen csupa jókat tudott csak mondani a produkcióról.

Hirdetés

Karácsonyi feketelevesként robbant a hír, hogy a John Wick 4 premierjét kitolják 2023-ra, miután egy hónappal korábban hírt adtunk róla, hogy befejezték a forgatást. Így idén sajnos új John Wick-kaland nélkül maradunk, úgyhogy be kell érnünk a színészek beszámolóival.

Clancy Brown egyike annak az illusztris társaságnak, akik a negyedik felvonásra érkeznek a franchise-ba: többek között Donnie Yen, Shamier Anderson, Hiroyuki Sanada, Bill Skarsgard, valamint Scott Adkins is felbukkan majd a filmben, hogy segítse vagy éppenséggel akadályozza John Wicket.

Hirdetés

Brownt újfent a Dexter: Új Vér közelgő fináléja kapcsán interjúvolták meg, és nem volt rest megemlékezni a John Wick 4 forgatási élményeiről.

"Annyit mondhatok, hogy még többet megtudunk a Felső körről, feltárulnak ennek a tekintélyi struktúrának az árnyalatai. Többek között az én karakteremen keresztül. Azt is elárulhatom, hogy benne vagyok néhány akciójelenetben, melyeknek többségét Bill Skarsgarddal forgattuk, ami rendkívül szórakoztató volt."

Brown persze nem hagyhatta szó nélkül Keanu Reeves legendás úriemberi mivoltát sem.

"Elmentem Lance Reddick utolsó forgatási napjának estéjére, ami remek volt, mivel mindenképp akartam vele találkozni. És be kell vallanom, hogy a sok híresztelés Keanuról az mind igaz, mind valós. Keanu mindenképp el akart jönni, és megünnepelni Lance-t az utolsó forgatási napján, ami megható volt. Remek fickó, egy igazán remek fickó ez a Mr. Reeves."

Ti sajnáljátok, hogy csak jövőre érkezik a John Wick 4?

Ezt láttad már?

Rengeteg hír, cikk és kritika vár ezen kívül is a Puliwoodon. Iratkozz fel a hírlevelünkre, mert kiválogatjuk neked azokat, amikről biztosan nem akarsz lemaradni.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.puliwood.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.